Op de terugweg - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Marjan en Frits - WaarBenJij.nu Op de terugweg - Reisverslag uit Johannesburg, Zuid-Afrika van Marjan en Frits - WaarBenJij.nu

Op de terugweg

Blijf op de hoogte en volg Marjan en Frits

28 Maart 2014 | Zuid-Afrika, Johannesburg

Beste mensen, op dit moment zitten we op het vliegveld in Johannesburg. We wachten geduldig tot het bijna twaalf uur is.
De afgelopen dagen hebben we genoten van de rust in Montusi Mountain Lodge. We hebben heerlijk gewandeld. De eerste dag met gids, Chedrik. (Of iets in die geest, geen idee hoe je het moet schrijven). Een erg onderhoudende man, die ons veel vertelt heeft over de Zulu cultuur en de gebruiken. De waterval die hij ons liet zien was prachtig en hij wilde erg graag foto's van ons maken. We hebben hem maar zijn gang laten gaan.
Gisteren begon de dag met regen. Maar gelukkig werd het droog. Jammer genoeg hebben we weinig uitzicht, de bergen blijven de hele dag gehuld in een dikke mist en af en toe miezert het. Ook deze wandeling in prachtig. Na drie uur zijn we moe maar voldaan terug in de lodge. Even douchen, want het is best koud. De rest van de middag brengen we door in de loungebanken met een goed boek en laten we ons verwennen met een massage. De dame heeft wel geharde handjes. Net als de andere avonden is het eten weer prima. We slapen vandaag wat uit en pakken op het gemak de koffers. Na een laatste bak koffie, rekenen we af en rijden richting Johannesburg. We hebben tijd zat. Onderweg in een of ander gehucht lunchen we en dan weer verder. We zijn ruim op rijd op het vliegveld, leveren de auto in, lopen wat rond, eten wat. En nu maar wachten.
Morgen zijn we weer thuis. Het is omgevlogen.
Tot gauw.

• 28 Maart 2014 - 20:44

Marga:

Soepele reis naar huis gewenst, vriendjes. Tot gauw! Knuffel van Mar.

• 30 Maart 2014 - 14:20

John & Lenie:

Genoten van jullie reisverslagen, welkom terug in NL
    De Bu's

• 31 Maart 2014 - 09:33

Nanny:

Zo te lezen hebben jullie weer heerlijke weken gehad.
    Fijn dat jullie weer terug zijn!!!

Groetjes...en tot snel