Valse start
Door: Marjanfrits
Blijf op de hoogte en volg Marjan en Frits
06 November 2018 | Nederland, Brielle
We zijn goed aangekomen en hebben er alweer een aantal dagen opzitten.
Onderstaand wat leesvoer.
Lieve groetjes vanuit zuid-Afrika.
2 november
Donderdagavond een belletje van Nanny. Frans is door zijn rug gegaan en het ziet er niet best uit.
Om vijf uur in de ochtend dat het niets gaat worden. Frans kan niet uit bed komen, zitten is geen optie, dus 11 uur in een vliegtuig al helemaal niet.
Ze beslissen met pijn in hun hart om het vertrek te cancellen en te zien of ze eventueel later in de week nog in kunnen vliegen.
Het heeft weinig nut om ook onze tickets om te boeken, dus we besluiten dat we samen vertrekken, met pijn in ons hart.
Geen leuk begin van de vakantie.
3 november
Om 9 uur wordt de auto afgeleverd. Een gigantische Toyota hillux, 4 x 4, 2.2 diesel. Wat een beest, voor nu maar 2 personen. We kunnen in de achterbak slapen.
06 November 2018 - 17:16
Koos En Henny :
Wat een pech inderdaad...maar toch genieten hoor! Pluk de dag -
07 November 2018 - 05:18
Koos En Henny:
...en natuurlijk BETERSCHAP voor Frans! -
07 November 2018 - 05:37
Francina:
Maar het komt goed las ik in het reisverslag van Nanny en Frans. Fijn hoor! Geniet ervan met zijn viertjes..... -
07 November 2018 - 05:41
Francina:
En groetjes, ook van Theo! -
07 November 2018 - 05:42
Pien:
Hoihoi, wat ontzettend jammer voor jullie allemaal! Hopelijk kunnen ze nog aanschuiven! Ik zal duimen. Desondanks wens ik jullie een fijne vakantie ! Groetjes -
07 November 2018 - 11:00
Frans En Nanny:
Yessss....we komen er aan vriendjes.
Vrijdag rond het middaguur gaan we lekker met z'n viertjes verder genieten!!!! -
08 November 2018 - 06:47
Netty:
Hè jasses! Maar het kwam toch goed! Veel plezier!
X van
tanthee -
09 November 2018 - 07:51
Jezusje:
Nou wat een ongezellig begin.
Maar las dat ze er nu toch aankomen en dan zullen jullie de schade wel inhalen